www.studenttrainers.nl

Jos Vogelzang

Jos Vogelzang

9 June 2014 homeservice 0 comments 2789 Hits

Hallo, Welkom mijn pagina van StudentTrainers. Ik ben Jos Vogelzang eigenaar van dit enthousiaste bedrijf. Waar we ik me vooral op richt is multidisciplinair werken met studenten. Plat vertaald wil ik graag leuke maar ook waardevolle projecten draaien voor studenten en voor u als klant. Waarom is een veel gestelde […]

Hallo,

Welkom mijn pagina van StudentTrainers. Ik ben Jos Vogelzang eigenaar van dit enthousiaste bedrijf. Waar we ik me vooral op richt is multidisciplinair werken met studenten. Plat vertaald wil ik graag leuke maar ook waardevolle projecten draaien voor studenten en voor u als klant. Waarom is een veel gestelde vraag en dat zal ik hieronder uitleggen.

In het werkveld komt multidisciplinair werken veel voor maar tijdens mijn studie vond ik dit mee vallen. Daarnaast is samenwerken de laatste jaren wel erg belangrijk geworden. Samen werken als ondernemer maar ook binnen een bedrijf word er verwacht dat je deze competentie bezit. Bij samen werken komt veel kijken, helemaal wanneer je dit moet doen met mensen met verschillende expertise. Hier ligt een mooie uitdaging voor mij om met StudentTrainers de student klaar te maken door interventies, evenementen of projecten die ze bij mij kunnen draaien.

De Health Change is een mooi voorbeeld van multidisciplinair werken. De interventie die succesvol draait bij Health Club Groningen met meerdere studenten van verschillende opleidingen. Hier aan mee werken de opleidingen; Sport, Gezondheid en Management, Toegepaste Psychologie en Voeding en Di√ętetiek.

Ik zal zeggen neem een kijkje op de website en ontdek wat StudentTrainers voor u kan betekenen.

High five,

Jos Vogelzang
StudentTrainers
Vragen, zie contact.

 

Share It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *