www.studenttrainers.nl

StudentTrainers

StudentTrainers

10 January 2016 homeservice 0 comments 2627 Hits

StudentTrainers werkt in de wereld van gezondheid. Samen met studenten hopen wij dat we Groningen helpen gezonder worden. We zijn nog steeds aan het opbouwen maar we hebben al een aantal projecten op onze naam staan. Zoals de Health Change. Met deze interventie helpen wij studenten met ervaring en helpen […]

StudentTrainers werkt in de wereld van gezondheid. Samen met studenten hopen wij dat we Groningen helpen gezonder worden. We zijn nog steeds aan het opbouwen maar we hebben al een aantal projecten op onze naam staan. Zoals de Health Change. Met deze interventie helpen wij studenten met ervaring en helpen wij de klant met leefstijl verandering. Recent hebben we een evenement georganiseerd genaamd Seekme Grunn deze was voor de doelgroep studenten.

Share It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *